Reisverzekering
    Met een goede reisverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over calamiteiten tijdens uw vakantie. U moet er toch niet aan denken dat door een inbraak in uw vakantieverblijf uw welverdiende rust verandert in een nachtmerrie.
 
Wij verzekeren u graag op een manier die past bij uw persoonlijke reisstijl. U kunt kiezen uit twee typen reisverzekeringen tegen lage premies. Gaat u meerdere keren per jaar in Nederland of in het buitenland op vakantie, dan is een doorlopende reisverzekering al snel een aantrekkelijke keuze. U betaalt maar één keer poliskosten en hoeft nooit meer na te denken over uw reisverzekering.

Gaat u minder dan twee keer per jaar op vakantie dan kunt u kiezen voor de kortlopende verzekering. Zowel de doorlopende als kortlopende verzekering kunt u zelf samenstellen aan de hand van een basisdekking met aanvullende modules. Zo betaalt u alleen voor de dekking die u wilt.
 
 
Zelf uw verzekering afsluiten: Op deze pagina kunt u zelf online uw verzekering afsluiten. Er is geen sprake van advies door een adviseur, maar van bemiddeling op basis van "execution only". Klik hier voor meer informatie.
 
Klik hier om de premie te berekenen >>          Heeft u vragen? Bel 0527 681396.
 
 
Meer informatie