Beatrixstraat 2

Verkocht onder voorbehoud

Beatrixstraat 2, Urk

 • Status: Verkocht onder voorbehoud
 • Vraagprijs: € 419.500
 • Conditie: Kosten koper
 • Adres: Beatrixstraat 2
 • Plaats: Urk
 • Bouwjaar: 2016
 • Aantal Kamer(s): 6 (1 badkamer)
 • Woon oppervlakte: 131m²
 • Perceel oppervlakte: 155m²
 • Inhoud: 393m³
 • Aangeboden sinds: 1 maand

Verkocht onder voorbehoud

€ 419.500

Share:

 • Gepubliceerd op: 26-10-2023
 • View:

Omschrijving

Collectors item. A want to have. Maar 8 exemplaren op deze aardbodem. Onder architectuur gebouwd.

#Levendige buurt / #Veel privacy / #Slim en sfeervol ingerichte kavel / #Verrassende woning /
#Eigenzinnig ontwerp

Hoekwoning met eigen oprit. Ruime living en 5 slaapkamers. Luxe badkamer en 2 plekken voor wasmachine.

Door weinig ‘ogen op je dak’ (privacy) voelt het als alleenstaand wonen en heeft het door de vorm de oppervlakte van een hoekwoning met de (energie)kosten van een tussenwoning.

Ligging
In de veelkleurige oranjewijk ligt de Beatrixstraat. Deze auto luwe en kind vriendelijke weg heeft uitzicht op het water. Op loopafstand ligt de Harmpje Visserschool en de Pieterzandt, alsook de voetbalkooi/playground en de speeltuin. Met een betrokken buurtvereniging en de beste BBQ’ers, voel je je direct welkom.

Tuin
Je kavel ligt aan het knusse en besloten deel van de Beatrixstraat en bied optimale privacy met weinig ‘ogen op je dak’. Door de kwadrant-opstelling ligt je tuin van zuid naar west om je huis. De zorgvuldig ontworpen (Hovenier Joop de Graaf) tuin is voorzien van een oprit, twee zit-plekken (lounge en eet plek) alsook een speel-, en waslijn-plek. ‘s Avonds wordt de tuin sfeervol verlicht, die is afgesteld met een lichtsensor. De buiten eet-plek is uitgerust met een pergola (om eventueel te overkappen, met doek of glas) en voorzien van elektra voor een eventuele buiten keuken. Op
de oprit past je elektrische auto en kan daar geladen worden. Nabij de parkeerplek kunnen de fietsen droog onder het afdakje staan en kunnen de containers in hun eigen parkeerhaventje aan het zicht onttrokken worden.
Op de kavel en nabij de voordeur, staat de berging van 2x3m. De vakantie-, tuin-, en klus-spullen kunnen hier opgeborgen worden, samen met de extra stoelen, hoezen en kussens.

Woning
De kwadrant opzet heeft nog meer voordelen, want omdat de tuin om je huis ligt, heb je één entree nodig en hou je meer leefruimte over en een grotere entree - met plek voor een toilet, uitgebreide garderobe en een eventuele kinderwagen. Een achter inkom is niet nodig, waardoor je meer gevel overhoud. Bijna 10m aan - kunststof onderhoudsarme - puien geeft uitzicht en verbinding met buiten. De dubbele schuifpui wordt vaak gebruikt om vanuit de leefruimte direct
de trampoline op te springen. Of lekker buiten te gaan eten. Daarnaast kan de zon heerlijk binnenstralen voor de nodige vitamine D en wil je je afsluiten om even te ontspannen, dan draai je de custom made jaloezieën dicht. En zet je de haard aan voor een sfeervol vuurtje. Of pak je een boek uit de zwevende boekenkast met een apart afgesloten vak voor de TV.

De leefruimte is ruim genoeg voor een hoekbank opstelling, kookeiland (met recirculatie afzuiging en Quooker) en een tafel van 6-8 personen. Elke plekje aan tafel is voorzien van een eigen opberg-lade voor sleutels en andere persoonlijke spullen. Extra zit-plekken bij een verjaardag is geen probleem, omdat de woning iets verdiept is uitgevoerd, waardoor een zitrand met kussens langs de puien is ontstaat. Een echte ‘venster-bank’. Het verdiepen van de vloer heeft daarnaast gezorgd voor extra privacy, omdat de wintergroene heg van 1,6m hoog dan bijna 2,0 is - vanuit de begane grond gemeten.


- Bouwjaar: 2016
- 5 kamers (1 badkamer)
- Woonoppervlak: 135m2
- Perceel: 155m2
- Inhoud: 450m2
- Energielabel A
- Eigen parkeerplek
- Speciale woning
- Kosten koper & gunning voorbehouden.

Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens in de door ons samengestelde verkoopbrochure. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.

Locatie

Andere woningen

Wij zijn ookAdressen

VERZEKERINGEN / SCHADE
Wijk 4-22 8321 GD Urk

ZIEKTEKOSTEN / MAKELAARDIJ / REGIOBANK
Holkenkamp 100 8321 AZ Urk

Contact

Telefoon 0527 - 681396

E-mail info@hoekstra-urk.nl