Enkhuizerzand 12

Te Koop

Enkhuizerzand 12, Urk

 • Status: Te Koop
 • Vraagprijs: € 369.000
 • Conditie: Kosten koper
 • Adres: Enkhuizerzand 12
 • Plaats: Urk
 • Bouwjaar: 1993
 • Aantal Kamer(s): 7 (1 badkamer)
 • Woon oppervlakte: 147m²
 • Perceel oppervlakte: 169m²
 • Inhoud: 441m³
 • Aangeboden sinds: 2 weken

Te Koop

€ 369.000

Share:

 • Gepubliceerd op: 14-11-2023
 • View:

Omschrijving

LET OP: Vraagprijs betreft richtprijs.

Kinderen geen bezwaar…
Of beter nog, voor kinderen de ideale plek. Buiten spelen tot je niet meer kunt, voor iedereen een eigen slaapkamer er is zelfs de mogelijkheid om op zolder nog 2 (slaap)kamers te realiseren. Lekker te voet naar basisschool en met je vriendjes hutten bouwen in het Urkerbos.

De hoekwoning die we je vandaag laten zien is dan ook super geschikt voor gezinnen die langzaam hun huis uit groeien. We nemen je mee naar Enkhuizerzand 12, een echt gezinshuis waar je aan de voorzijde geen directe buren hebt, maar uitkijkt over groen. Hadden we je trouwens al verteld over de zonnige achtertuin gelegen op het zuidwesten? Terwijl de kinderen lekker buiten spelen, kun jij hier even in het zonnetje genieten van een lekkere kop koffie en je hoeft niet ver te slepen met de boodschappen. Je kan parkeren op eigen erf of één van de parkeerplekken dichtbij het huis.

Laten we ook even binnen rondkijken.

Ruimte genoeg en dat zie je meteen als je het huis binnenkomt. We lopen door naar de woonkamer. Het uitzicht over het groen aan de voorzijde is een fijne extra. De dichte keuken bevindt zich aan de achterzijde van het huis. Voor wie vrienden of familie graag verrast met zelfgemaakte lekkernijen is dit een heerlijke plek.
De garage is binnendoor bereikbaar. Deze is nu in twee gesplist, maar dit zou makkelijk veranderd kunnen worden in een salon aan huis of eventueel een werkkamer.

Laten we doorgaan naar de eerste verdieping. Hier zie je 4 ruime slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een bad, douche, wandcloset en een wastafel.

Loop ten slotte nog even met ons mee naar de tweede verdieping. Deze is namelijk absoluut geschikt voor nog één of twee extra (slaap)kamers.

Zodra de zon weer vrij spel heeft, ben jij natuurlijk te vinden in de tuin. Niet zo gek natuurlijk want de achtertuin is gelegen op het zuidwesten. Hier kun je dus van de ochtend tot laat in de avond genieten van buiten. Door de terrasoverkapping kun je zelfs op regenachtige dagen nog van de tuin genieten.

Heeft alles wat we je al hebben genoemd je nog niet overtuigd? Lees dan zeker nog even verder. Het stukje grond naast de woning, mag tevens aangekocht worden. Hierdoor is de woning nog verder uit te bouwen. Dit is een buitenkans voor wie niet alleen op zoek is naar woonruimte maar eigenlijk naar net ietsje meer. Dat laten we je graag zien tijdens een live bezichtiging.

Bulletpoints:
- Perceeloppervlakte 169 m2
- Bouwjaar 1993
- Groen strook naast de woning is aan te kopen
- Woning met potentie
- Direct leeg te aanvaarden
- Kosten koper & gunning voorbehouden

Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens in de door ons samengestelde verkoopbrochure. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen

Locatie

Andere woningen

Wij zijn ookAdressen

VERZEKERINGEN / SCHADE
Wijk 4-22 8321 GD Urk

ZIEKTEKOSTEN / MAKELAARDIJ / REGIOBANK
Holkenkamp 100 8321 AZ Urk

Contact

Telefoon 0527 - 681396

E-mail info@hoekstra-urk.nl