Kraagstuk 2

Verkocht onder voorbehoud

Kraagstuk 2, Urk

 • Status: Verkocht onder voorbehoud
 • Vraagprijs: € 520.000
 • Conditie: Kosten koper
 • Adres: Kraagstuk 2
 • Plaats: Urk
 • Bouwjaar: 2004
 • Aantal Kamer(s): 7 (1 badkamer)
 • Woon oppervlakte: 191m²
 • Perceel oppervlakte: 303m²
 • Inhoud: 573m³
 • Aangeboden sinds: 1 maand

Verkocht onder voorbehoud

€ 520.000

Share:

 • Gepubliceerd op: 01-09-2022
 • View:

Omschrijving

Net na de laatste eeuwwisseling is Urk uitgebreid met een extra wijk. Op dit terrein wat bekend staat onder de naam “polderwijk” is een grote diversiteit aan woningen gebouwd. Zo zijn er met name vrijstaande en half vrijstaande woningen gerealiseerd langs de rand met rijwoningen en zelfs appartementen en een zorgcomplex in het ‘centrum’. Deze woning aan het Kraagstuk heeft nog een extra voordeel. Deze is namelijk aan een openbare waterpartij gesitueerd. Het betreft een royale en energiezuinige 2-onder-1-kap woning met diverse extra’s.

In de eerste plaats het aantal slaapkamers. Maar liefst zes bruikbare slaapkamers verdeeld over de bovenste twee woonlagen met daarboven nog een bergzolder en ook boven de slaapkamer op de garage zit een bergzolder. Aan de buitenzijde valt direct de brede oprit op, met parkeermogelijkheid voor de auto. Aan de voorzijde van de woning is de verzorgde tuin op het zuiden gesitueerd. Aan de waterpartij is er een heerlijke zitplek gerealiseerd met een extra berging. Tot slot de zonnepanelen, zesenveertig stuks in totaal en aan de gunstige zuidzijde van de woning aangebracht.
Het hekwerk langs de woning grenzend aan de waterpartij staat op een twee meter diepe betonnen sokkel. Hierdoor kan het zand van de straat niet de singel inlopen.

De buurt heeft ook veel te bieden. Op het gebied van de dagelijkse behoeften is er bijvoorbeeld een winkelcentrum op loopafstand. Diverse basisscholen en een school voor voortgezet onderwijs zijn aanwezig. Ook op het gebied van sportvoorzieningen is er veel mogelijk. Urk kent een rijk verenigingsleven, dus je kunt je creativiteit hier volop kwijt. Het dorp heeft een goede aansluiting qua openbaar vervoer en binnen tien minuten kun je via de domineesweg op de A6 rijden.We nemen je even mee door de woning:
Op de begane grond is de rechte woonkamer straatgericht gesitueerd en voorzien van een keurige PVC vloer. De keuken is voorzien van een strakke tegelvloer, landelijke inrichting met divers inbouwapparatuur die men tegenwoordig wenst. Het geheel wordt op de begane grond gecompleteerd middels een functionele bijkeuken met toilet en aansluitingen voor was-en droogmachine en de garage.
Er is een ruime hal als inkomen aan de voorzijde waarin de trap naar de eerste verdieping is gerealiseerd. Over de gehele begane grond is vloerverwarming gerealiseerd als hoofdverwarming.
Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers met vloerbedekking en de keurige badkamer aanwezig.
Een van de slaapkamers is boven de garage gesitueerd en heeft uitzicht op het waterpartij en vrij uitzicht via een dakopbouw naar voren.
Tevens is boven deze slaapkamer nog een bergzolder aangebracht.
De slaapkamer zijn allemaal voorzien van schuifkasten.
Aan de achterzijde is er een groot droogplat.

Nog even een opsomming van Kraagstuk 2:
- Zonnig terras gelegen op het zuiden
- Parkeren op eigen erf
- Dichtbij het centrum
- Goede verbinding
- Met circa ruim 303m2 heb je aan ruimte hier geen gebrek
- Instapklaar, luxe en sfeervol
- Energiezuinig (A+), 46 zonnepanelen en de aansluiting voor een
eventuele warmtepomp is reeds aanwezig.

Zon genoeg, vrij uitzicht en lekker rustig wonen op een steenworp afstand van het centrum. Wordt 2 jouw geluksnummer? Er is maar één manier om dat te ontdekken, namelijk bij een live bezichtiging. Wij zitten al klaar om die voor je in te plannen. Zien we je snel?

Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens in de door ons samengestelde verkoopbrochure. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen

Locatie

Andere woningen

Wij zijn ookAdressen

VERZEKERINGEN / SCHADE
Wijk 4-22 8321 GD Urk

ZIEKTEKOSTEN / MAKELAARDIJ / REGIOBANK
Holkenkamp 100 8321 AZ Urk

Contact

Telefoon 0527 - 681396
  
Openingstijden:
9.00   - 13.00 uur
14.00 - 17.15 uur

E-mail info@hoekstra-urk.nl