Logger 21

Verkocht onder voorbehoud

Logger 21, Urk

 • Status: Verkocht onder voorbehoud
 • Vraagprijs: € 439.500
 • Conditie: Kosten koper
 • Adres: Logger 21
 • Plaats: Urk
 • Bouwjaar: 2011
 • Aantal Kamer(s): 4 (1 badkamer)
 • Woon oppervlakte: 150m²
 • Perceel oppervlakte: 210m²
 • Inhoud: 450m³
 • Aangeboden sinds: 3 maanden

Verkocht onder voorbehoud

€ 439.500

Share:

 • Gepubliceerd op: 15-06-2023
 • View:

Omschrijving

LET OP: Vraagprijs betreft richtprijs

Wil jij nou verfijnd wonen? Dan moet je zeker Logger 21 bekijken!

Want wie wil er nu niet:

- Thuiskomen in een kant-en-klaar huis;
- Een luxe keuken waarin koken echt een feestje is;
- Openslaande deuren richting de diepe tuin;
- 3 slaapkamers;
- 1 badkamer;
- Prachtig perceel van 210 m2

Wonen op de Logger 21

De straat is lekker groen en ruim opgezet. Je auto parkeer je voor de deur. We gaan naar binnen via de voordeur en de hal biedt toegang tot de trap naar de eerste verdieping en de woonkamer. Zodra er één stap gezet is in de woonkamer snap je wat we bedoelen met ruimte. Door de meer dan 3 meter uitbouw aan de achterzijde is er een extra ruime benedenverdieping ontstaan. Op grote meubels hoeft hier in ieder geval niet bespaard te worden. Aan de voorzijde vinden we een gezellige zithoek. Vanuit hier kun je je kind(eren) goed in de gaten houden bij het speeltuintje voor de deur.

De luxe keuken is toch wel het middelpunt van de benedenverdieping. De keuken past perfect in de stijl van de rest van het huis. Als je geen keukenprins(es) bent dan wordt je dat wel, want hier beginnen je handen echt te jeuken! Uiteraard plaats je hier een grote eettafel bij en reken maar dat je hier veel tijd zult doorbrengen. Laat de visite maar komen!

Op zomerse dagen loop je na het eten via de openslaande tuindeuren nog even door naar de diepe achtertuin. In deze tuin is altijd wel een lekker plekje te vinden in zowel de zon als schaduw. De barbecue kan hier niet ontbreken… Daarnaast is er een houten berging en een prachtige overkapping gerealiseerd. Lekker borrelen en eten gaat je dus zeker lukken!

Via de bijkeuken deur gaan we weer naar binnen. Deze heeft een heerlijke kastenwand met veel bergruimte. Handig voor de spullen die je niet snel nodig hebt. Hier is tevens het toilet.

Kom we gaan naar de eerste verdieping. Hier is een ruime overloop met 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is luxe afgewerkt en voorzien van een inloopdouche, wastafel en een 2e toilet.

De tweede verdieping is een heerlijke open ruimte, maar kan nog naar eigen wens ingericht worden met 1 of meerdere slaapkamers en met een bergzolder. Het kan hier makkelijk.

Nog even alles op een rij:
- Gelegen in een onwijs leuke buurt met speeltuintjes op loopafstand.
- Hoekwoning gelegen in een hofje
- Rustig wonen
- Op korte afstand van scholen, kerken en winkelcentrum Urkerhard
- Lage stookkosten dankzij de zonnepanelen op het dak.

Ben jij toe aan echt thuiskomen in een woning waar je nooit meer weg hoeft? Bel dan snel met ons kantoor om een kijkje te nemen op Logger 21.

Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens in de door ons samengestelde verkoopbrochure. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.

Locatie

Andere woningen

Wij zijn ookAdressen

VERZEKERINGEN / SCHADE
Wijk 4-22 8321 GD Urk

ZIEKTEKOSTEN / MAKELAARDIJ / REGIOBANK
Holkenkamp 100 8321 AZ Urk

Contact

Telefoon 0527 - 681396

E-mail info@hoekstra-urk.nl