Muiderzand 8

Te Koop

Muiderzand 8, Urk

 • Status: Te Koop
 • Vraagprijs: € 445.000
 • Conditie: Kosten koper
 • Adres: Muiderzand 8
 • Plaats: Urk
 • Bouwjaar: 1989
 • Aantal Kamer(s): 6 (1 badkamer)
 • Woon oppervlakte: 171m²
 • Perceel oppervlakte: 252m²
 • Inhoud: 513m³
 • Aangeboden sinds: 3 weken

Te Koop

€ 445.000

Share:

 • Gepubliceerd op: 15-07-2022
 • View:

Omschrijving

Een maatje meer…
Als we het over kleding hebben, is een maatje meer vaak iets dat je liever niet hebt, in huizenland is een maatje meer nou juist precies wat je wel wilt. Stel je voor, heerlijk wonen op de Muiderzand in een ruime 2/1 kapwoning! Je begrijpt, dit maatje meer is geschikt voor iemand die in ons mooie dorp wil (blijven) wonen en wel wat extra ruimte kan gebruiken.

Nog niet overtuigd? Hier wat cijfers op een rijtje:
- 252 m2 perceel oppervlak
- Vanuit de tuin uitzicht op een speeltuin
- Woning is in de loop der jaren flink aangepakt en gemoderniseerd
- Extra ruime woonkamer
- Ruime keuken
- 5 ruime slaapkamers
- 1 inloopkast
- Ruime bergzolder met stahoogte 1.50m
-Ruime garage

Ruimte genoeg dus voor een groot gezin, extra ruimte voor je hobby- of een werkkamer, een gezellig avondje met vrienden/familie en lekker eten in de keuken of barbecueën in de tuin. En dat alles vind je op Muiderzand 8. Deze woning heeft ook een centrale ligging en op korte afstand van het gezellige Oude Dorp. Hier zijn tal van leuke winkels en eetgelegenheden. Vervelen is er hier dus niet bij. Het Urkerhard is op slechts enkele minuten lopen dus de dagelijkse boodschappen doe je eenvoudig in de buurt.

Als je het huis binnenstapt, valt meteen de fijne sfeer direct op. Via de hal loop je door naar de ruime woonkamer en het valt meteen op dat het lekker licht is. Dit komt mede door de grote ramen maar ook de schuifdeuren die in verbinding staan met de keuken. Sfeermaker in de woonkamer is de haard. Deze stook je op koude dagen natuurlijk lekker hoog op, wijntje in je ene hand en een lekker tijdschrift in de andere, wie doet je wat?

De keuken is aan de achterzijde van de woning van het huis geplaatst. De hoekopstelling is voorzien van de nodige inbouwapparatuur en hier kun je je culinaire ei zeker kwijt. We lopen door naar de bijkeuken. Hier is het toilet en een extra bergkast. Via de bijkeuken loop je zo de tuin in. De ruime garage is prima om te bouwen tot eigen salon of kantoor.

Loop ook even mee naar de eerste verdieping. Hier zijn 3 grote slaapkamers. Ook heeft één slaapkamer toegang tot een droogplat. De badkamer beschikt over een bad, 2e toilet, design radiator en een wastafel.

De overige 2 slaapkamers vind je op de tweede verdieping en last but not least op deze verdieping bevindt zich tevens nog een heuse inloopkast en een ruime bergzolder met stahoogte circa 1.50m.
Loop ten slotte nog even mee naar de achtertuin. De ligging is op het oosten, dus een heerlijke ligging en heeft de zon vrij spel.

Kortom, hier kun je nog lang zorgeloos van genieten. Ving je tot nu toe bot in de huizenmarkt? Lukte het maar niet om juist die goede combinatie te vinden van ruimte en een fijne omgeving? Kies jij voor lekker centraal en verhuizen zonder zorgen? Dan is deze woning de plek die jij zoekt.

Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens in de door ons samengestelde verkoopbrochure. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen

Locatie

Andere woningen

Wij zijn ookAdressen

VERZEKERINGEN / SCHADE
Wijk 4-22 8321 GD Urk

ZIEKTEKOSTEN / MAKELAARDIJ / REGIOBANK
Holkenkamp 100 8321 AZ Urk

Contact

Telefoon 0527 - 681396
  
Openingstijden:
9.00   - 13.00 uur
14.00 - 17.15 uur

E-mail info@hoekstra-urk.nl