Oostvaardersdijk 9

Te Koop

Oostvaardersdijk 9, Lelystad

 • Status: Te Koop
 • Vraagprijs: € 420.000
 • Conditie: Vrij op naam
 • Adres: Oostvaardersdijk 9
 • Plaats: Lelystad
 • Bouwjaar: 2022
 • Aantal Kamer(s): 3 (1 badkamer)
 • Woon oppervlakte: 87m²
 • Perceel oppervlakte: 409m²
 • Inhoud: 261m³
 • Aangeboden sinds: 5 maanden

Te Koop

€ 420.000

Share:

 • Gepubliceerd op: 19-04-2022
 • View:

Omschrijving

Luxe wonen op Werkeiland in Lelystad

Bouwbedrijf gebr. Post uit Urk heeft hier een nieuwbouwplan gerealiseerd welke bestaan uit 3 half vrijstaande en ruime levensloopbestendige woningen.

HISTORIE
In 1949 is midden in het IJsselmeer begonnen met de aanleg van het Werkeiland. Vanaf het Werkeiland zijn de polders Oostelijk en Zuidelijk Flevoland aangelegd. Het Werkeiland is de oorsprong van het latere Lelystad in de polder. Een groot gedeelte van de oude bebouwing staat er nog en het Werkeiland is daardoor eigenlijk het historisch hart van Lelystad.

WONEN
Op het werkeiland hoef je niet bang te zijn dat kinderen de hele dag op een beeldscherm blijven plakken. In de groene en waterrijke omgeving, langs het Markmeer en op de dijk is veel ruimte om echt lekker buiten te leven. De omgeving is een voortdurende inspiratiebron voor sport en spel voor alle leeftijden. Op Werkeiland zijn dan ook nog royale tuinen en binnenhoven om je te verleiden tot het betere buitenleven.

De 4 woningen zijn gebaseerd op de houten barakwoningen en liggen op een mooi ruime kavel. Hier kun je heerlijk van de zon genieten in de luwte, ongestoord door autoverkeer. Kinderen kunnen er heerlijk onbezorgd spelen, terwijl ouders genieten van hun krantje en croissantje. Het biedt de bewoners intimiteit en gezamenlijkheid op een eigentijdse manier. Kinderen spelen buiten in een veilige buurt. Maar ook de deur naar de achtertuin zal altijd open staan. Hier vier je verjaardagen, heb je fijne barbecues met familie en vrienden of lig je heerlijk rustig een boek te lezen. Deze nieuwbouwwoningen vormen samen een verbonden geheel voor het Werkeiland.

Wandelaars lopen hier al sinds jaar en dag dromend voorbij: wat een prachtplek om te wonen. Een zeer landschappelijke stukje wonen, met uitzicht op het Markmeer en vlakbij de jachthaven. Wandelaars en fietsers: zij bepalen hier het ritme en de toon van de dag.

DUURZAAMHEID
De woningen zijn energiezuinig gebouwd en voldoen aan de huidige eisen. Dit houdt in dat er dus lage energielasten zijn. De woningen zijn daarnaast gebouwd met rondom hard beplating met hardhouten kozijnen en voorzien van HR++ beglazing. Aan comfort zal het ook zeker niet ontbreken, alle woningen zijn uitgevoerd met vloerverwarming in de gehele woningen. De installaties verbruiken natuurlijk elektra en daarom liggen er op de daken van de woningen zonnepanelen om dit verbruik te compenseren.

De huizen hebben een uitgekiend ontwerp waarbij veel aandacht is besteed aan een optimale lichtinval en de beste besteding van de beschikbare ruimte. Het resultaat is veel leefruimte.

PARKEREN
Parkeren kan bij alle woningen op eigen terrein. Tussen de woningen zijn hagen geplaatst voor voldoende privacy.

De huizen worden leeg opgeleverd. U dient zelf voor de keuken, vloerafwerking, badkamer en wandafwerking te zorgen.

BIJZONDERHEDEN
De woningen worden aangeboden met een prijs van € 420.000,- v.o.n.
De woningen hebben een woonoppervlak vanaf ca. 100 m2.
Kaveloppervlak van circa 400 m2
Energielabel A+++ volgens beng berekening
Nog 3 beschikbaar Oostvaardersdijk 9, 11 & 17

Nu heeft u een idee hoe aangenaam u hier kunt wonen. Zoekt u een fijne woning op een rustige plek dan zit u op Werkeiland helemaal goed. Wilt u dit graag met eigen ogen zien? Dan nodigen wij u natuurlijk heel graag uit voor een bezichtiging.

Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens in de door ons samengestelde verkoopbrochure. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomenLocatie

Andere woningen

Wij zijn ookAdressen

VERZEKERINGEN / SCHADE
Wijk 4-22 8321 GD Urk

ZIEKTEKOSTEN / MAKELAARDIJ / REGIOBANK
Holkenkamp 100 8321 AZ Urk

Contact

Telefoon 0527 - 681396
  
Openingstijden:
9.00   - 13.00 uur
14.00 - 17.15 uur

E-mail info@hoekstra-urk.nl