Pyramideweg 49

Onder bod

Pyramideweg 49, Urk

 • Status: Onder bod
 • Vraagprijs: € 495.000
 • Conditie: Kosten koper
 • Adres: Pyramideweg 49
 • Plaats: Urk
 • Bouwjaar: 1976
 • Aantal Kamer(s): 8 (1 badkamer)
 • Woon oppervlakte: 194m²
 • Perceel oppervlakte: 374m²
 • Inhoud: 582m³
 • Aangeboden sinds: 6+ maanden

Onder bod

€ 495.000

Share:

 • Gepubliceerd op: 21-07-2022
 • View:

Omschrijving

IN PRIJS VERLAAGD!

Buitenliefhebbers opgelet. Genieten van de rust en het buitenleven op mooi plekje aan de Pyramideweg ? Het is mogelijk bij deze ruime vrijstaande woning op de Pyramideweg 49.

De geluksvogel die hier terecht komt, woont prachtig in een vrijstaande woning op een perceel van 374 m2. Lekker de handen uit de mouwen steken in je eigen tuin of heerlijk genieten op één van de plekjes achter de woning? Het is allemaal mogelijk op de Pyramideweg 49. Wie in zijn vrije tijd graag lekker met zijn handen of hobbymatig bezig is, woont hier trouwens ook goed. Het huis beschikt namelijk over een heerlijke garage.

De woning is gebouwd rond 1976 en deze zul je hier en daar dan ook misschien iets willen moderniseren. De woning heeft echter veel potentie om je woondromen daadwerkelijk te laten uitkomen. Denk bijvoorbeeld aan het realiseren van een fijne werkruimte op eigen terrein. En dat alles op een heerlijke centrale plek. Ook een wandeling of fietstocht is snel gemaakt. Zie jij je dromen op Pyramideweg 49 al uitkomen? Lekker koffie drinken in het zonnetje, een eigen moestuintje of een fijne speelplek voor de kinderen. Het kan hier allemaal.

Rust en ruimte, maar toch woon je op loop/fietsafstand van allerlei voorzieningen. Denk hierbij aan verschillende supermarkten, restaurants en andere winkels. Ook kinderopvang en een basisschool bevinden zich praktisch om de hoek, en ook het voortgezet onderwijs is met de fiets uitstekend bereikbaar. Reis je regelmatig met de auto op en neer naar je werk? Ook dat is hier geen probleem. Binnen no time rij je met de auto binnen enkele minuten op de snelweg A6. Ook de bushalte is overigens op loopafstand van het huis.

Loop je met ons mee tijdens een virtuele tour door het huis? We beginnen deze aan de voorzijde van het perceel. Je de auto kun je op eigen erf parkeren. Dat is wel zo prettig! De voordeur zit aan de zijkant van het huis en wanneer je hier binnenkomt kom je in de ruime hal wat aansluit richting de woonkamer en keuken. Aan de linkerzijde treffen we een heerlijke lichte woonkamer met heerlijk uitzicht naar buiten. Aan de rechterzijde is de keuken met toegang tot bijkeuken en de garage.

Via de vaste trap in de hal kom je uit op de 1e verdieping en die geeft toegang tot vier slaapkamers en de badkamer. Via een 2e vaste trap bereik je de overloop van de zolder. Op zolder bevinden zich nog 2! slaapkamers. Deze slaapkamers zijn verder uitgerust met diverse opbergmogelijkheden achter de knieschotten.

De keurig aangelegde tuin biedt volop privacy en is uitgerust met verlichting, diverse beplantingen in meerdere borders en een gezellige overkapping.


Nog even de belangrijkste punten op een rijtje:
- Heerlijke locatie aan de Pyramideweg
- Vrijstaand wonen, rondom tuin
- 374 m2 perceeloppervlakte

Zie jij het al voor je? Ben jij niet bang voor wat kluswerk? En vind je het een uitdaging om jouw woonwensen te realiseren op een heerlijke plek? Dan ben jij de perfecte match met de Pyramideweg 49. Zien we je daar snel?

Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens in de door ons samengestelde verkoopbrochure. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.

Locatie

Andere woningen

Wij zijn ookAdressen

VERZEKERINGEN / SCHADE
Wijk 4-22 8321 GD Urk

ZIEKTEKOSTEN / MAKELAARDIJ / REGIOBANK
Holkenkamp 100 8321 AZ Urk

Contact

Telefoon 0527 - 681396

E-mail info@hoekstra-urk.nl