Richel 49

Onder bod

Richel 49, Urk

 • Status: Onder bod
 • Vraagprijs: € 275.000
 • Conditie: Kosten koper
 • Adres: Richel 49
 • Plaats: Urk
 • Bouwjaar: 1989
 • Aantal Kamer(s): 6 (1 badkamer)
 • Woon oppervlakte: 97m²
 • Perceel oppervlakte: 144m²
 • Inhoud: 291m³
 • Aangeboden sinds: 1 maand

Onder bod

€ 275.000
Hoekstra Info

Hoekstra Makelaardij b.v.

Verkoopmakelaar
0527 - 681396 makelaardij@hoekstra-urk.nl
Plan een Bezichtiging Informatie opvragen

Share:

 • Gepubliceerd op: 23-06-2022
 • View:

Omschrijving

Betaalbare woning met potentie:
Kan je wel wat positiefs gebruiken in deze uitdagende tijden? Ben jij op zoek naar een huis? Raak op slag verliefd op dit juweeltje met ontzettend veel potentie.

De Richel ligt er fantastisch bij en is de doorgaande straat waar je van geluk uit elkaar spat. Jong en oud, alleenstaand, samen(gesteld), in elke hoedanigheid leeft men happy naast elkaar.

De ligging en de opzet van de wijk heeft een groot aandeel in de happiness:
Te voet naar het dorp duurt niet lang. Het ligt ideaal. De hond kan je heerlijk uitlaten in het Urkerbos. Loop je het liefst iets verder, dan is het Urkerstrand vlakbij. Voor winkels en horeca ben je hier in het oude dorp ook aan het goede adres. Op zaterdag is het op de markt in het Urkerhard gezellig praatjes en boodschappen doen.

Voor kinderen is de wijk een walhalla. Het is een zeer kindvriendelijke wijk, waar ook gelet wordt op de veiligheid. Kinderen kunnen al vroeg zelfstandig naar school, omdat overal een maximumsnelheid van 30 km per uur geldt.
In de ochtend rond schooltijd komen de kinderen uit alle hoeken en gaten en crossen de oudere kinderen in groepjes op hun fiets richting een van de vele basisscholen. Je kan naar hartenlust uitzoeken welke school bij jouw kind past. Dit geldt eveneens voor peuterspeelzalen en kinderdagopvang.

Om aan de dagelijkse portie beweging te komen en fit te blijven, is de sportschool om de hoek. Ook is er in de buurt genoeg aanbod om buiten te sporten. Parken en groenplekken waar je je kunt optrekken aan de bomen, planken in het gras of mountainbiken op het pas aangelegde pad. Voor teamsport kan je je voegen bij SVU, tennisvereniging T’77.

Dan nu terug naar deze leuke plek

We starten op de begane grond. Deze is ruim opgesteld met naast de woonkamer en keuken ook een slaapkamer en de badkamer. Ideaal voor de ouderen, die graag wat ruimte willen hebben

Via de vaste trap kom je uit op de 1e verdieping. Deze heeft een ruime overloop en geeft toegang tot 3 slaapkamers. Twee slaapkamers aan de straatkant van het huis. Één slaapkamer zou goed kunnen dienen als een fijne lichte studeerkamer, want thuiswerken komt steeds vaker om de hoek kijken. De slaapkamer aan de achterzijde kun je vergroten d.m.v. een dakkapel over de gehele breedte. Hierdoor creëer je extra ruimte en krijg je een heerlijke ruime slaapkamer. Wil je de badkamer verplaatsen naar boven? Dan zou dat ook prima kunnen. Het is een woning met potentie en ook geschikt voor starters of jonge gezinnen.

We gaan terug naar beneden en lopen door naar de keuken. De keuken is een aparte ruimte. Het heeft alles wat een standaard keuken nodig heeft, maar een upgrade of een goede uitbouw over de hele breedte zou de keuken naar een woonkeuken upgraden en zou het huis meer in balans brengen.
We lopen door naar de bijkeuken naar buiten. Afgezien van de originele schuur, is de tuin volledig betegeld. Er is volop ruimte voor een creatieve invulling: denk maar aan een overkapping of die aanbouw. Aan de achterzijde is tevens een speelveld, waar de kinderen naar hartenlust kunnen buitenspelen.
Omdat de woning er nu heel basic voorstaat kun je je eigen invulling hieraan geven en met een dosis liefde en wat tijd heb je een fantastische woning in handen.

Maak een afspraak en kom zelf kijken wat deze woning zo leuk maakt.Nog enkele belangrijke weetjes:
- Bouwjaar 1989
- Parkeren? Geen probleem! Dat kan direct voor de deur
- Energielabel B
- Woning is voorzien van dubbele beglazing
- Geschikt voor ouderen, starters en jonge gezinnen
- Verwarming d.m.v. centrale verwarming (HR Valliant)
- Naar eigen smaak in te richten.
- Betreft een voormalige huurwoning
- Woning moet voor eigen bewoning worden gebruikt
- Is direct leeg te aanvaarden

De verkoop is op basis van kosten koper en aanvaarding is in overleg. De kosten voor het kadastraal inmeten van de kavel zijn daarbij voor rekening van koper.

Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens in de door ons samengestelde verkoopbrochure. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.

Locatie

Andere woningen

Wij zijn ookAdressen

VERZEKERINGEN / SCHADE
Wijk 4-22 8321 GD Urk

ZIEKTEKOSTEN / MAKELAARDIJ / REGIOBANK
Holkenkamp 100 8321 AZ Urk

Contact

Telefoon 0527 - 681396
  
Openingstijden:
9.00   - 13.00 uur
14.00 - 17.15 uur

E-mail info@hoekstra-urk.nl