Steenbankpad 2 C

Verkocht

Steenbankpad 2 C, Tollebeek

 • Status: Verkocht
 • Vraagprijs: € 220.000
 • Conditie: Kosten koper
 • Adres: Steenbankpad 2 C
 • Plaats: Tollebeek
 • Bouwjaar: 1953
 • Aantal Kamer(s): 4
 • Woon oppervlakte: 105m²
 • Perceel oppervlakte: 620m²
 • Inhoud: 315m³
 • Aangeboden sinds: 1 maand

Verkocht

€ 220.000

Share:

 • Gepubliceerd op: 23-08-2022
 • View:

Omschrijving

Let op bieden vanaf prijs!
Arbeiderswoning met schitterend uitzicht geïnspireerd op het boerenleven.

Ben jij op zoek naar een woning waar je je creativiteit in kwijt kunt?
Hou jij van fris gelakte kozijnen? De geur van verf en wit gestucte muren?
Heb jij die 2 rechter handen en houd je van aanpakken ?
Dan hebben wij de perfecte woning voor je in onze portefeuille
In de ochtend ontwaken met een prachtig polderlandschap voor uw deur en waar u de zon ziet opkomen en ziet ondergaan, lekker de handen uit de mouwen steken in je eigen moestuin op Steenbankpad kan dit allemaal. De mogelijkheid om lekker landelijk te wonen maar met alle voorzieningen in de buurt. Dat bieden we je als je op Steenbankpad 2c gaat wonen.

We nemen je graag mee met een globale rondleiding door het huis. Het huis is een voormalige arbeiderswoning met recht van overpad. Via de voorzijde komen we aan bij de voordeur. Langs het toilet, meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping komen we uit in de knusse woonkamer. Door het grote raam komt veel lichtinval in huis en geeft ook nog eens een fenomenaal uitzicht over de weilanden. De keuken is aan de achterzijde gesitueerd. Via de keuken kom je uit in de bijkeuken welke toegang geeft tot de tuin. Eerlijk is eerlijk de benedenverdieping heeft zorg, liefde en aandacht nodig. De tuin moet nog even wachten, we gaan eerst de rest van het huis bekijken.
We lopen door naar de eerste verdieping met naast de overloop ook een badkamer en 3 slaapkamers. De ouder slaapkamer en de overloop hebben prachtige uitzichten. Op 2e verdieping is middels een vlizotrap naar boven een ruime bergzolder te vinden. Hier zou je eventueel nog een extra (slaap)kamer van kunnen maken.
Tot slot bekijken we de achtertuin, want als je gaat wonen op Steenbankpad doe je dit natuurlijk zeker vanwege de buitenruimte. De grote geïsoleerde schuur met bergzolder is echt super handig voor diegene die een hobby hebben of bijvoorbeeld zelfstandig zijn en ruimte nodig heeft om spullen op te slaan. De tweede schuur is ook geïsoleerd en heeft in het verleden dienst gedaan als kapsalon, deze is ook prima om te bouwen naar een (schoonheid)salon aan huis.

Nog even de belangrijkste punten op een rijtje:
- Fantastische locatie, landelijk wonen maar wel in de buurt van verschillende dorpen
- Grotendeels kunststof draai/kiep ramen
- Geïsoleerde schuren
- 620 m2 en bouwjaar 1953
- Op korte termijn leeg te aanvaarden
Zie je het al voor je? Ben jij die creatieveling die een uitdaging niet uit de weg gaat om deze woning om te toveren naar je eigen woonwens op deze heerlijke plek? Dan ben jij de perfecte match met Steenbankpad 2c. Zien we je snel?

Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens in de door ons samengestelde verkoopbrochure. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.

Locatie

Andere woningen

Wij zijn ookAdressen

VERZEKERINGEN / SCHADE
Wijk 4-22 8321 GD Urk

ZIEKTEKOSTEN / MAKELAARDIJ / REGIOBANK
Holkenkamp 100 8321 AZ Urk

Contact

Telefoon 0527 - 681396
  
Openingstijden:
9.00   - 13.00 uur
14.00 - 17.15 uur

E-mail info@hoekstra-urk.nl