Wijk 5 140

Verkocht

Wijk 5 140, Urk

 • Status: Verkocht
 • Vraagprijs: € 325.000
 • Conditie: Kosten koper
 • Adres: Wijk 5 140
 • Plaats: Urk
 • Bouwjaar: 1920
 • Aantal Kamer(s): 3 (1 badkamer)
 • Woon oppervlakte: 80m²
 • Perceel oppervlakte:
 • Inhoud: 240m³
 • Aangeboden sinds: 3 maanden

Verkocht

€ 325.000

Share:

 • Gepubliceerd op: 24-11-2023
 • View:

Omschrijving

Een flinke stap vooruit!!

Ben jij toe aan een eigen huis?! Word jij ook zo enthousiast van huizen met karakter maar wil je wel comfortabel wonen?! En ben jij dat gezelligheidsdier dat de reuring van het dorp het liefst combineert met de rust van je eigen huis?! Kijk dan met ons mee in Wijk 5-140.

Wonen in het centrumgebied is voor velen een droom. Lopend naar slagerij Cretier of de warme bakker, op dinsdag even een nieuwe outfit scoren in een van de winkels, het is hier allemaal even makkelijk. En wil je zo af en toe toch ook even op de wielen? Ook dan woon je hier goed Je zou misschien verwachten dat wonen in het centrum ook betekent dat je te maken hebt met drukte maar dat is hier nu juist niet het geval. Dat geldt trouwens ook voor het huis dat we je laten zien.

Kom binnen in de hal met meterkast, toegang tot woonkamer en keuken en ruime bijkeuken. We lopen eerst naar de gezellig woonkamer. Deze is verzorgd en nodigt uit voor heerlijke avondjes op de bank met Netflix of een goed boek. De keuken is aan de achterzijde gesitueerd en is fraai verbonden met de woonkamer. Koken voor je gezin zal hier dan ook een plezier zijn. Schuif maar lekker aan. We lopen terug naar de hal en lopen door naar de bijkeuken. Hier bevindt zich de aansluiting van de wasmachine, 2e aanrecht, grote schuifkast en trapopgang naar de eerste verdieping.

Op naar de eerste verdieping, waar twee slaapkamers en de badkamer te vinden zijn. De ruime badkamer is chique en modern ingericht met aparte douche, bad, badmeubel en 2e toilet. Via de badkamer heb je ook toegang tot een inloopkast, ook hier is een aansluiting voor was- en droogmachine.

We gaan terug naar beneden en lopen door naar buiten. De ruime straat is voorzien van diverse beplanting, bestrating en na je werk plof je nog even in je stoel op het terras om nog heerlijk van de ondergaande zon te genieten. Het laatste wat we je nog willen laten zien, is dat je via de voorzijde nog naar een kelder kan gaan. Hier is elektra aanwezig en is voor meerdere doeleinden geschikt.

De belangrijkste kenmerken van deze woning op een rijtje:
- Bouwjaar: 1920 & 86 m2
- Voorzien van kelder
- Grotendeels dubbele beglazing
- Woning voorzien van een airco
- Sfeervolle woonkamer
- 2 Slaapkamers en inloopkast
- Moderne en chique badkamer
- Parkeerplaats voor de deur of op loopafstand bij de dijk
- Heerlijk centraal
- In overleg leeg te aanvaarden

Enthousiast om hier binnenkort jouw nieuwe plek van te maken, kom gerust langs voor een bezichtiging!

Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens in de door ons samengestelde verkoopbrochure. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.

Locatie

Andere woningen

Wij zijn ookAdressen

VERZEKERINGEN / SCHADE / PENSIOENEN
Wijk 4-22 8321 GD Urk

ZIEKTEKOSTEN / MAKELAARDIJ / HYPOTHEKEN / REGIOBANK 
Holkenkamp 100 8321 AZ Urk

Contact

Telefoon 0527 - 681396

E-mail info@hoekstra-urk.nl