Wijk 6 77

Verkocht

Wijk 6 77, Urk

 • Status: Verkocht
 • Vraagprijs: € 295.000
 • Conditie: Kosten koper
 • Adres: Wijk 6 77
 • Plaats: Urk
 • Bouwjaar: 1925
 • Aantal Kamer(s): 4 (1 badkamer)
 • Woon oppervlakte: 86m²
 • Perceel oppervlakte:
 • Inhoud: 258m³
 • Aangeboden sinds: 3 weken

Verkocht

€ 295.000

Share:

 • Gepubliceerd op: 10-05-2023
 • View:

Omschrijving

Kom je mee terug in de tijd?

Het Oude dorp omringd door leuke steegjes, huizen, water en boulevard, net een ansichtkaart! En dat met alle voorzieningen in de buurt.

Een dorp waar de tijd niet lijkt stil te hebben gestaan. Dat geldt ook niet voor het huis aan de Wijk 6-77: Want hoewel deze eindwoning de looks heeft van toen biedt het wel degelijk het comfort van nu! Het leuke is dat de woning vroeger het atelier was van Henk de knipper en vanaf 2019 geheel gerenoveerd is naar de huidige normen. Het huis is comfortabel met dubbele beglazing en ook de muren en het dak zijn geïsoleerd. Uiteraard zijn ook de technische installaties helemaal van nu waardoor je zorgeloos kunt genieten van je eigen huis!

Van buiten verwacht je het misschien niet maar het huis heeft lekker veel ruimte en dat zie je in elke kamer terug! Er is een fijne woonruimte met open eetkeuken en een toilet op de begane grond. Boven vind je 3 slaapkamers, de badkamer en een bergzolder.

Ook de voorzieningen zijn in het dorp aanwezig. Zo is er een fijne supermarkt, zijn er meerdere basisscholen, sportverenigingen en Wijk 2 met winkels, restaurants, cafe’s voor ieder wat wils.

Mocht je inmiddels enthousiast geworden zijn, dan nemen we je hieronder mee voor een virtuele rondleiding:

Aan de voorkant van het huis kom je de hal met garderobe met meterkast binnen. Hier is via een deur toegang tot de sfeervolle woonkamer met een strak plafond. Aan de voorzijde vindt je het zitgedeelte en lekkere grote raampartijen. Aan de woonkamer grenst de moderne woonkeuken (2019) welke strak en modern is uitgevoerd en voorzien is van divers inbouwapparatuur. Verder vind je in de woonkamer ook nog een trapkast en toegang tot de hal met toilet.

We lopen door naar de 1e verdieping. Deze verdieping bestaat uit een ruime overloop met toegang tot meerdere slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van douche, toilet, badmeubel, design radiator en verder vind je hier ook de aansluiting voor de was- en droogmachine. De bergzolder is met een uitschuifbare trap te bereiken, hier heb je de mogelijkheid om je spullen op te slaan die je niet alledaags gebruikt.

Alle pluspunten op een rij:
- 50 m2 woonplezier
- Volledig gerenoveerd
- Gezellige woonkamer
- 3 Slaapkamers
- Heerlijk centraal
- In overleg leeg te aanvaarden
- Gunning voorbehouden

Wij begrijpen wel waarom de gemiddelde Urker zijn leven lang op Urk blijft wonen, dus wees gewaarschuwd als je richting het Oude Dorp wilt verhuizen, je gaat er niet snel meer weg! Ben je nog steeds enthousiast en wil je meer weten? En wil jij ook wonen in een plaatje van een ansichtkaart? Maak dan snel een afspraak, dan laten we je heel graag het huis in alle rust zien.

Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens in de door ons samengestelde verkoopbrochure. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.

Locatie

Andere woningen

Wij zijn ookAdressen

VERZEKERINGEN / SCHADE
Wijk 4-22 8321 GD Urk

ZIEKTEKOSTEN / MAKELAARDIJ / REGIOBANK
Holkenkamp 100 8321 AZ Urk

Contact

Telefoon 0527 - 681396

E-mail info@hoekstra-urk.nl