Zuiderhoofd 28

Verkocht onder voorbehoud

Zuiderhoofd 28, Urk

 • Status: Verkocht onder voorbehoud
 • Vraagprijs: € 299.000
 • Conditie: Kosten koper
 • Adres: Zuiderhoofd 28
 • Plaats: Urk
 • Bouwjaar: 1980
 • Aantal Kamer(s): 5 (1 badkamer)
 • Woon oppervlakte: 113m²
 • Perceel oppervlakte: 243m²
 • Inhoud: 339m³
 • Aangeboden sinds: 1 maand

Verkocht onder voorbehoud

€ 299.000
Hoekstra Info

Hoekstra Makelaardij b.v.

Verkoopmakelaar
0527 - 681396 makelaardij@hoekstra-urk.nl
Plan een Bezichtiging Informatie opvragen

Share:

 • Gepubliceerd op: 18-01-2024
 • View:

Omschrijving

Tijd voor een nieuw avontuur?

Welkom bij Zuiderhoofd 28, een hoekwoning vol met mogelijkheden wachtend op jou!
Laten we beginnen met de voordelen die deze woning je kan bieden. Als woningzoeker is het belangrijk om een woning te vinden die voldoet aan al je wensen en dit huis doet precies datgene. Met zijn ideale ligging en de voordelen die een hoekwoning biedt, ga je dat hier zeker voor elkaar krijgen.


Wat betreft de woning zelf, hier moet nog wel het één en ander gebeuren. Binnen stap je vanuit de hal een knusse woonkamer binnen, waar grote ramen zorgen voor een zee van natuurlijk licht. We lopen door richting de keuken. Deze is netjes maar eerlijk is eerlijk, de keuken zal je waarschijnlijk wel anno 2024 willen maken. De woning zou je ook kunnen uitbouwen d.m.v. een aanbouw want er is ruimte genoeg op de achterstraat.
Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers met rechte gevels, wat betekent dat je hier drie goede slaapkamers tot je beschikking hebt. De eenvoudige badkamer wacht op een modernisering om helemaal aan jouw wensen te voldoen. Dan is er nog een tweede verdieping, bereikbaar via een vaste trap. De zolder kun je vergroten d.m.v. een dakkapel over de gehele breedte. Hierdoor creëer veel extra ruimte in de 2 al gerealiseerde slaapkamers.
Buiten is er een heerlijk ruim terras, waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van de buitenlucht. Daarnaast beschikt de tuin over een vrijstaande schuur/ garage, perfect voor het opbergen van fietsen, gereedschap en via de aparte garagedeur met toegang vanaf de parkeerplaatsen achter de woning zou een kleine auto hier ook prima in passen.


Om het even samen te vatten, hier nogmaals de belangrijkste punten:
- Perfecte starterswoning
- Centrale ligging
- Bouwjaar 1980
- Perceel ca. 243 m2
- Wonen ca. 113 m2
- Energielabel C
- Verwarming d.m.v. centrale verwarming
- Naar eigen smaak in te richten

Ben je enthousiast geworden? Wacht dan niet langer en maak snel een afspraak om dit huis te bezichtigen. Deze unieke kans wil je niet missen!

De verkoop is op basis van kosten koper, gunning voorbehouden en aanvaarding is in overleg.

Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens in de door ons samengestelde verkoopbrochure. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.

AS IS, WHERE IS’
Verkoop zal gebaseerd zijn op een “as is, where is”-principe waarbij het eigendom wordt aanvaard in de feitelijke, commerciële, juridische, milieukundige, technische en fiscale situatie zoals het is op de datum van overdracht, aldus met alle fouten en met inbegrip van alle bekende en onbekende, zichtbare en onzichtbare gebreken, lasten, beperkingen en verplichtingen. Er worden geen verklaringen of garanties afgegeven, uitdrukkelijk noch stilzwijgend, met betrekking tot de staat, kwaliteit of geschiktheid van de objecten, met uitzondering van datgene wat expliciet vermeld is in een ondertekende Koopovereenkomst.

Locatie

Andere woningen

Wij zijn ookAdressen

VERZEKERINGEN / SCHADE / PENSIOENEN
Wijk 4-22 8321 GD Urk

ZIEKTEKOSTEN / MAKELAARDIJ / HYPOTHEKEN / REGIOBANK 
Holkenkamp 100 8321 AZ Urk

Contact

Telefoon 0527 - 681396

E-mail info@hoekstra-urk.nl