Goederentransport is niet zonder risico's. Er kan nogal misgaan; uw zending beschadigt bijvoorbeeld tijdens een ongeluk. Of wordt onderweg gestolen. Bent u niet verzekerd? Dan kan u dat veel geld kosten. Als u als ondernemer het risico draagt voor de verzending van de goederen, dan kunt u dat verzekeren met een goederentransportverzekering. Hoekstra Assurantie kan u helpen met het in kaart brengen van deze risico's.

De goederentransportverzekering vergoedt de verzekerde schade aan uw goederen tijdens transport. Alle vormen van transport zijn daarbij te verzekeren: over land, over water, door de lucht en via het spoor. Het maakt daarbij niet uit of dat vervoermiddel van uzelf is of van iemand anders. De verzekering is op maat samen te stellen, passend bij uw logistieke activiteiten en risico’s. U kiest zelf wat u verzekert en wij vergelijken uit het aanbod van verzekeraars!

Wilt u meer weten over de risico's wat goederenvervoer met zich mee brengt en wat Hoekstra Assurantie hierin kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

Wij zijn ook

Contact Informatie

VERZEKERINGEN / SCHADE
Wijk 4-22 8321 GD Urk

ZIEKTEKOSTEN / MAKELAARDIJ / REGIOBANK
Holkenkamp 100 8321 AZ Urk

Telefoon 0527 - 681396
  
Openingstijden:
9.00   - 13.00 uur
14.00 - 17.15 uur

E-mail info@hoekstra-urk.nl