Hypotheken bij Hoekstra Assurantie

Heb je een andere woning gekocht? Ga je voor de eerste keer een huis kopen? Wil je gaan verbouwen? Of wil je je huidige hypotheek oversluiten? 

Bij Hoekstra Assurantie B.V. vind je een passende hypotheek met een scherpe rente en goede voorwaarden. Hiervoor hebben wij de keuze uit een uitgebreid assortiment aan geldverstrekkers. Je bent van harte welkom aan de Holkenkamp 100 voor een persoonlijk gesprek met een van onze adviseurs voor advies, vragen of informatie.

Ook na het afsluiten van uw hypotheek kunt je met al je vragen bij je adviseur terecht. Ook als er iets verandert in je situatie kunt je in overleg met je adviseur je hypotheek hier op aanpassen.

Maximale hypotheek berekenen


Met deze rekenhulp krijg je een indicatie van het bedrag dat je kunt lenen. Voor een passend advies adviseren wij je altijd contact met ons op te nemen.

Hypotheekrente overzichtIn dit overzicht tref je de actuele rentetarieven aan van de aanbieders waarvoor wij bemiddelen.

HypotheekcheckVergelijk je huidige hypotheek tegen de actuele rentetarieven. Voor een passend advies adviseren wij je contact met ons op te nemen.

Neem contact op

Neem contact met ons op als je vragen hebt of met de aankoop- verkoop bezig bent van een woning.

Image Description

 

Wij zijn ook

Contact Informatie

VERZEKERINGEN / SCHADE
Wijk 4-22 8321 GD Urk

ZIEKTEKOSTEN / MAKELAARDIJ / REGIOBANK
Holkenkamp 100 8321 AZ Urk

Telefoon 0527 - 681396
  
Openingstijden:
9.00   - 13.00 uur
14.00 - 17.15 uur

E-mail info@hoekstra-urk.nl