Uitvaartverzekering

Waarschijnlijk heeft u geen zin om nu al over uw uitvaart na te denken. Dat is echter wel verstandig want een goed verzorgde uitvaart kost namelijk veel geld.

Een gemiddelde uitvaart in Nederland kost op dit moment al snel € 7.000,- In de gemeente Urk is dit nog hoger. Een gemiddelde uitvaart op Urk kost zo'n € 9.500,- exclusief steen!
(Bron: D.E.L.)

Wanneer u uw nabestaanden niet wilt opzadelen met hoge kosten gaat Hoekstra Assurantie voor u op zoek naar een geschikte uitvaartverzekering. Wij vergelijken hierbij uit een breed aanbod waardoor wij een scherpe premie kunnen garanderen.
Bij overlijden van de verzekerder stelt deze verzekering de nabestaanden in staat om de kosten van de uitvaart te betalen. U kunt er ook voor kiezen om uw uitvaartkosten jaarlijks te laten indexeren. Indien de uitvaartkosten in een bepaald jaar stijgen wordt in geval van indexering automatisch gezorgd dat uw verzekerd kapitaal door aanpassing van de premie meestijgt. Eventuele kinderen zijn gratis meeverzekerd!

De uitvaartverzekering kan worden afgesloten als u nog geen uitvaartverzekering heeft lopen maar deze kan ook worden afgesloten als aanvulling op uw bestaande verzekering.

Wij zijn ookAdressen

VERZEKERINGEN / SCHADE
Wijk 4-22 8321 GD Urk

ZIEKTEKOSTEN / MAKELAARDIJ / REGIOBANK
Holkenkamp 100 8321 AZ Urk

Contact

Telefoon 0527 - 681396

E-mail info@hoekstra-urk.nl