Gevonden in Informatie

Autoverzekering

Als je een auto koopt, dan ben je verplicht om deze te verzekeren. Je kan dan voor een WA verzekering gaan, maar je kan deze dekking ook uitbreiden. Hoekstra Assurantie kan je helpen met het maken van een keus, zodat je onbezorgde kilometers kunt maken.

Bij het verzekeren van een auto heb je de keus uit drie soorten dekking:


  • Wettelijke aansprakelijkheid

  • Beperkt Cascoverzekering

  • Cascoverzekering


Zoals bij alle verzekering geldt: hoe meer zekerheid je wil inbouwen, hoe duurder het kost om iets te verzekeren. Naast de verzekering voor de auto is het mogelijk om risico's als ongevallen voor inzittenden, schadeverzekering voor inzittenden, rechtsbijstand en pechhulp te verzekeren. 

Bij het tot stand komen van een auto-verzekering doorlopen wij de volgende stappen:


  1. Inventariseren van wensen aangaande de dekking(en)

  2. Vergelijken uit het aanbod van beschikbare verzekeraars

  3. Het afsluiten van de gewenste verzekering

  4. Eventueel opzeggen oude verzekering


Regel direct online uw autoverzekering

Tonen zoekresutaat 1 van 3

Reisverzekering

Diefstal van bagage, onverwacht in het ziekenhuis belanden of een ongeval. Allemaal zaken waardoor je vakantie kan veranderen in een nachtmerrie. En ook nog eens veel geld kunnen kosten. Met een goede reisverzekering kun je deze risico's verzekeren.Wij verzekeren op een manier die past bij je persoonlijke reisstijl. Er is de keus uit twee typen reisverzekerigen:


  • Eenmalige reisverzekering

  • Doorlopende reisverzekering


Ga je meerdere keren per jaar in Nederland of naar het buitenland op vakantie, dan is een doorlopende reisverzekering al snel een aantrekkelijke keuze. Je betaalt maar één keer poliskosten en je hoeft dat jaar niet meer na te denken over je reisverzekering. Het alternatief is een kortlopende verzekering. Deze verzekering komt van pas wanneer je éémalig een bepaalde periode wil verzekeren.


 
Heeft u vragen? Bel 0527 681396.

Tonen zoekresutaat 2 van 3

Woonhuis verzekering

Het zal u maar gebeuren dat uw huis door brand wordt verwoest. Of dat er tijdens een storm een boom omwaait en precies op het dak van uw woning valt.

Tonen zoekresutaat 3 van 3

U heeft gezocht op

Wij zijn ookAdressen

VERZEKERINGEN / SCHADE
Wijk 4-22 8321 GD Urk

ZIEKTEKOSTEN / MAKELAARDIJ / REGIOBANK
Holkenkamp 100 8321 AZ Urk

Contact

Telefoon 0527 - 681396
  
Openingstijden:
9.00   - 13.00 uur
14.00 - 17.15 uur

E-mail info@hoekstra-urk.nl