Verzekeringen?
Particulier verzekeren


Zakelijk verzekeren


Uw zorgverzekering(en)
Tonen zoekresutaat 2 van 3

Sparen

Waar spaart u voor? Voor een nieuwe auto, mooie vakantie of het geval dat. Waar u ook voor spaart: een ding is zeker: het geeft een goed gevoel.

Er zijn vele mogelijkheden om een spaardoel te bereiken. Maar welke is de beste? Gaat u voor een gewone spaarrekening, deposito, spaarverzekering, beleggingsrekening of andere constructie? Hoe verhouden de gemaakte kosten zich tot het (beoogde) rendement? En hoe kijkt de Belastingdienst hiernaar? Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze!

Naast de spaarproducten van RegioBank vergelijkt Hoekstra Assurantie producten van verschillende aanbieders. Op basis van uw persoonlijke wensen gaan we samen op zoek naar het best passende product. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Tonen zoekresutaat 3 van 3

U heeft gezocht op

Wij zijn ookAdressen

VERZEKERINGEN / SCHADE
Wijk 4-22 8321 GD Urk

ZIEKTEKOSTEN / MAKELAARDIJ / REGIOBANK
Holkenkamp 100 8321 AZ Urk

Contact

Telefoon 0527 - 681396
  
Openingstijden:
9.00   - 13.00 uur
14.00 - 17.15 uur

E-mail info@hoekstra-urk.nl