Het Spijk 24

Te Koop

Het Spijk 24, Urk

 • Status: Te Koop
 • Vraagprijs: Prijs op aanvraag
 • Conditie: Kosten koper
 • Adres: Het Spijk 24
 • Plaats: Urk
 • Bouwjaar: 2024
 • Aantal Kamer(s): 0
 • Woon oppervlakte: NULLm²
 • Perceel oppervlakte: 1604m²
 • Inhoud: NULLm³
 • Aangeboden sinds: 1 maand

Te Koop

Prijs op aanvraag
Hoekstra Info

Hoekstra Makelaardij b.v.

Verkoopmakelaar
0527 - 681396 makelaardij@hoekstra-urk.nl
Plan een Bezichtiging Informatie opvragen

Share:

 • Gepubliceerd op: 16-02-2024
 • View:

Omschrijving

ELEVATE YOUR BUSINESS at ‘new heights’

Welkom bij het buitengewone kantoorpand aan het Spijk op Urk! Dit strak vormgegeven gebouw, genaamd "The Spike", belichaamt de perfecte combinatie van functionaliteit, duurzaamheid en esthetiek op een uitstekende locatie. Met diverse verschillende oppervlaktes biedt dit kantoor u de mogelijkheid om uw bedrijf te vestigen en te profiteren van een inspirerende werkruimte op maat.

Laat u betoveren door de unieke gevel van glas en metaal die aan alle kanten op het eerste gezicht gelijk is. Dit stimuleert de synergie tussen bedrijven onderling en met de omgeving. De transparante puien van de kantoren aan de gang creëren een prettige en lichte sfeer, waardoor u gemakkelijk contact kunt leggen met uw collega's.

Naast flexibiliteit biedt dit pand ook duurzaamheid. Dankzij de open voor- en achterzijde inclusief de zijkanten kunt u de indeling volledig naar eigen wens aanpassen. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor vergaderingen, lunchpauzes en ontspanning, inclusief een terras om optimaal te genieten van de omgeving. Uiteraard heeft elk kantoorunit de beschikking over de 36 parkeerplaatsen op het naastgelegen parkeerterrein. Tevens zullen hier ook laadpalen ter beschikking zijn.
Voor het ultieme comfort is elk kantoor voorzien van een individueel regelbaar klimaatsysteem met vloerverwarming en -koeling, ondersteund door een water-water warmtepomp. De innovatieve 2nd skin technologie zorgt voor een aangenaam binnenklimaat, terwijl zonne-energie volop wordt benut.

Deze toplocatie aan het Spijk op het industrieterrein van Urk biedt een snelle uitvalsbasis richting de snelweg A6 en de omliggende dorpen. Met uitzicht aan beide kanten zal het nooit vervelen. Het gebouw is prachtig geïntegreerd met de omringende kantoorstrip dankzij het gebruik van veel glas en een bronzen tint.

Bij ons vindt u niet alleen een kantoor, maar een plek om te gedijen en om uw zakelijke dromen te realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw professionaliteit kunnen versterken. Welkom bij het enige kantoor dat u ooit nodig zult hebben.

Dus waar wacht u nog op? Kom en ervaar het toppunt van verfijning en duurzaamheid bij ons exclusieve kantoor. Maak gebruik van de voordelen van ons duurzaam ontwerp, het beste uitzicht en de perfecte balans tussen luxe en functionaliteit.

Mis deze unieke kans niet om uw bedrijf te vestigen in dit prachtige kantoorpand met duurzame ambitie op een A-locatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

HIGHLIGHTS:
De kantoren zijn onder andere voorzien van de navolgende voorzieningen:
- kantoren (eigen deel) dient u zelf naar smaak in te richten: de plafonds / indeling / vloerafwerking toepassen
- centrale / kern ruimte zijn turn key (plafonds / vloerbedekking / toiletten e.d.)
- skelet is staal met betonvloeren en het geheel staat op paalfundering
- kozijnen met HR+++ glas (tripple)
- vloerverwarming en luchtbehandeling per kantoor. Basis koeling meegenomen alsook permanente zonwering;
- toilet;
- lift!!

BESCHIKBAAR VLOEROPPERVLAK
Oppervlakte 132 m2 tot 159 m2 VVO per kantoor unit.
Circa 83 m2 gedeelde verkeersruimte met keuken voorziening en toiletgroep

MOGELIJKHEID UITBREIDING
De mogelijkheid is er om kantoren samen te voegen tot een grotere ruimte. De ruimtes kunnen gescheiden blijven of de tussenwand kan verwijderd worden, waardoor er één grote kantoorruimte ontstaat van bijvoorbeeld 290 m².
Bij aankoop van een halve verdieping 4% of hele verdieping 6% korting op de totaalprijs.

KOOPSOM
Vanaf €402.500 k.k.

VVE BIJDRAGE
0.5% van het aankoopbedrag

BESCHIKBAARHEID
Start bouw bij 70% verkoop.

Locatie

Andere woningen

Wij zijn ookAdressen

VERZEKERINGEN / SCHADE / PENSIOENEN
Wijk 4-22 8321 GD Urk

ZIEKTEKOSTEN / MAKELAARDIJ / HYPOTHEKEN / REGIOBANK 
Holkenkamp 100 8321 AZ Urk

Contact

Telefoon 0527 - 681396

E-mail info@hoekstra-urk.nl