Taxatie voor úw huis of bedrijf

Taxatie Woning

Het taxeren van een woning is tegenwoordig maatwerk. Onder invloed van Europese regelgeving worden de eisen steeds strenger. Onze taxateur dient daarom over gedegen vakkennis te beschikken. Veel factoren zijn namelijk van belang voor het bepalen van de waarde van een woning.

Onze taxateur is vanaf 2008 werkzaam als makelaar-taxateur. Hij is ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs, kamers Wonen en Bedrijfsmatig Vastgoed, onder registratienummer RT870046681. Het NRVT houdt toezicht op de naleving van reglementen door bij haar aangesloten taxateurs. Permanente educatie is voor leden vereist.

Hoekstra Makelaardij B.V. is voor woningtaxaties daarnaast aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) en kan van daaruit voor alle geldverstrekkers in Nederland woningtaxaties verrichten.

Ons werkgebied omvat daarbij niet alleen Urk, maar ook Emmeloord en het grootste deel van de Noordoostpolder (Tollebeek, Espel, Creil, Nagele, Bant, Ens).

Onze rapporten zijn in principe binnen 2 weken klaar na het verlenen van de opdracht aan ons.

Om aan de kwaliteitseisen te blijven voldoen en onze klanten ook zekerheid te bieden is Hoekstra Makelaardij B.V. ook lid van de beroepsvereniging voor makelaars & taxateurs; Vastgoedpro. Hierdoor bent u ervan verzekerd, dat u te maken hebt met een taxateur die aan de hoogste eisen voldoet die aan een taxateur gesteld worden. Mail ons direct om snel een taxatie voor uw huis of bedrijfspand te regelen.

 

Taxatie Bedrijfspand

Hoekstra Makelaardij B.V. kan ook een taxatie uitvoeren van uw kantoor of bedrijfspand in het MKB segment.

Door onze jarenlange ervaring m.b.t. het taxeren van bedrijfspanden op Urk, in Emmeloord, de rest van de Noordoostpolder en in de kop van Zuid Flevoland (Lelystad, Dronten, Swifterbant), bestrijken wij een groot werkgebied.

De taxateur van Hoekstra Makelaardij B.V. is Tjalling Hoekstra. Meer dan twintig jaar geleden begon hij zijn carrière als verzekeringsadviseur bij een familiebedrijf. In 1996 haalde hij zijn makelaarsdiploma, vanaf 2008 is hij er werkzaam als makelaar-taxateur.

Onze taxateur is ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs, kamer Bedrijfsmatig Vastgoed, registratienummer RT870046681. Het NRVT houdt toezicht op de naleving van reglementen door bij haar aangesloten taxateurs. Permanente educatie is voor leden vereist.

Om aan de kwaliteitseisen te blijven voldoen en onze klanten ook zekerheid te bieden is Hoekstra Makelaardij B.V. ook lid van de beroepsvereniging voor makelaars & taxateurs; Vastgoedpro.

Ook is ons kantoor aangesloten bij TMI. Een TMI taxateur wordt getoetst op zijn vaardigheden voor toetreding tot TMI. Eenmaal binnen wordt de taxateur verplicht bijgeschoold middels de TMI Academy. De taxaties voldoen aan de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed van TMI. Uitgebrachte taxaties worden steekproefsgewijs gecontroleerd door de Kwaliteitscommissie. Bij twijfel of vragen kan de opdrachtgever ook zelf een taxatie voorleggen aan de Kwaliteitscommissie. Kortom, een TMI taxatie staat voor kwaliteit! Mail ons direct om snel een taxatie voor uw huis of bedrijfspand te regelen.
Onze tarieven  Bel ons direct

Wij zijn ookAdressen

VERZEKERINGEN / SCHADE / PENSIOENEN
Wijk 4-22 8321 GD Urk

ZIEKTEKOSTEN / MAKELAARDIJ / HYPOTHEKEN / REGIOBANK 
Holkenkamp 100 8321 AZ Urk

Contact

Telefoon 0527 - 681396

E-mail info@hoekstra-urk.nl