Particuliere verzekeringen

U kent de uitspraak wel: "een ongelukje zit in een klein hoekje". Dit is een waarheid als een koe, maar is het wel nodig om elk risico verzekeren? En wat is er verplicht? De adviseurs van Hoekstra Assurantie zoeken dit graag samen met u uit.

Particuliere verzekeringenU kent de uitspraak wel: "een ongelukje zit in een klein hoekje". Dit is een waarheid als een koe, maar is het wel nodig om elk risico verzekeren? En wat is er verplicht? De adviseurs van Hoekstra Assurantie zoeken dit graag samen met u uit.

Een verzekering via internet afsluiten is zo gedaan, maar er zijn nogal wat mogelijkheden. Daarnaast is het een hele opgaaf om alle kleine lettertjes door te spitten en met elkaar te vergelijken. Wij nemen dit graag voor u uit handen. Op basis van een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en vergelijken wij uit het aanbod van verzekeraars. Ons doel is om de best passende verzekering tegen de laagst mogelijke premie voor u te vinden!

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek aangaan? Loop dan bij ons binnen of neem telefonisch contact met ons op!

Wij zijn ookAdressen

VERZEKERINGEN / SCHADE
Wijk 4-22 8321 GD Urk

ZIEKTEKOSTEN / MAKELAARDIJ / REGIOBANK
Holkenkamp 100 8321 AZ Urk

Contact

Telefoon 0527 - 681396

E-mail info@hoekstra-urk.nl