Hypotheken bij Hoekstra Assurantie

Een andere woning gekocht? Gaat u voor de eerste keer een huis kopen? Wilt u gaan verbouwen? Of wilt u uw huidige hypotheek oversluiten? 

Bij Hoekstra Assurantie B.V. vindt u een passende hypotheek met een scherpe rente en goede voorwaarden. Hiervoor hebben wij de keuze uit een uitgebreid assortiment aan geldverstrekkers. U bent van harte welkom aan de Holkenkamp 100 voor een persoonlijk gesprek met een van onze adviseurs voor advies, vragen of informatie.

Ook na het afsluiten van uw hypotheek kunt u met al uw vragen bij uw adviseur terecht. Ook als er iets verandert in uw situatie kunt u in overleg met je adviseur je hypotheek hier op aanpassen.

Maximale hypotheek berekenen


Met deze rekenhulp krijgt u een indicatie van het bedrag dat u kunt lenen. Voor een passend advies adviseren wij u altijd contact met ons op te nemen.

Hypotheekrente overzichtIn dit overzicht treft u de actuele rentetarieven aan van de aanbieders waarvoor wij bemiddelen.

HypotheekcheckVergelijk uw huidige hypotheek tegen de actuele rentetarieven. Voor een passend advies adviseren wij u contact met ons op te nemen.

Neem contact op

Neem contact met ons op wanneer u vragen hebt of met de aankoop- verkoop bezig bent van een woning.

Image Description

Wij zijn ookAdressen

VERZEKERINGEN / SCHADE / PENSIOENEN
Wijk 4-22 8321 GD Urk

ZIEKTEKOSTEN / MAKELAARDIJ / HYPOTHEKEN / REGIOBANK 
Holkenkamp 100 8321 AZ Urk

Contact

Telefoon 0527 - 681396

E-mail info@hoekstra-urk.nl