Molenkamp 13

Verkocht onder voorbehoud

Molenkamp 13, Urk

 • Status: Verkocht onder voorbehoud
 • Vraagprijs: € 475.000
 • Conditie: Kosten koper
 • Adres: Molenkamp 13
 • Plaats: Urk
 • Bouwjaar: 1973
 • Aantal Kamer(s): 6 (1 badkamer)
 • Woon oppervlakte: 171.9m²
 • Perceel oppervlakte: 272m²
 • Inhoud: 608.82m³
 • Aangeboden sinds: 2 maanden

Verkocht onder voorbehoud

€ 475.000

Share:

 • Gepubliceerd op: 10-05-2024
 • View:

Omschrijving

Een fijne plek om je terug te trekken.

Of je nu een drukke veeleisende baan hebt of iedere dag met jouw gouden handjes huizen vernieuwd. Hier kom kom je elke dag heerlijk thuis en tot rust.

En thuis betekend in dit geval het huis aan de Molenkamp 13 te Urk, een echte gezinswoning met vijf ruime slaapkamers en een speeltuin vlakbij. Je auto parkeer op je eigen oprit of kinderlijk eenvoudig op een van de parkeerplekken vlakbij het huis. Een boodschapje doen of de kinderen naar school brengen? Je gaat gewoon lopend of pakt de fiets, want diverse winkelcentra’s, basisscholen en kerken zijn vlakbij.

Natuurlijk krijg je pas bij een echte bezichtiging het beste gevoel van het huis, maar we geven je alvast een voorproefje. De voordeur zit in de zij-gevel. Via de hal heb je toegang tot het toilet, trapopgang naar de 1e verdieping en de heerlijke ruime woonkeuken. Vanuit de keuken bereiken we de woonkamer welke aan de voorzijde van de woning zit en mooi afgewerkt. Ook deze is heerlijk ruim met gashaard waardoor ook weer super knus. Zie jij al een leuk zithoekje? De keuken is aan de achterzijde van het huis en door de uitbouw een echte leefkeuken geworden. Aan ruimte en apparatuur zal je zeker geen gebrek hebben en je grote tafel kan hier zeker een plek krijgen. De keuken is voorzien van alle elementen die je zoekt waardoor ook deze ruimte het echte woongevoel gaat geven. Via handige pui heb je toegang tot de tuin.
Vanuit de hal heb je nog toegang tot de ruime garage en vinden we de achterdeur tot de tuin.

Op de eerste verdieping vinden we de overloop met toegang tot een droogplat, 3 ruime slaapkamers en de badkamer. Stuk voor stuk ruime kamers.
De tweede verdieping heeft nog een ruime overloop met voldoende wegzet en nog 2 ruime slaapkamers..

Last but zeker not least… de tuin! De achtertuin is verzorgd aangelegd en is gelegen op het Noord/westen. Hier kun je, mede door de gunstige ligging van de zon genieten totdat deze ondergaat.

Bijzonderheden:
- De woning is gebouwd in 1973
- Het perceeloppervlakte is 272 m2
- Ruime woning met centrale ligging
- Goed onderhouden
- Grotendeels geïsoleerd en woonkamer voorzien van sfeer gashaard
- Woning voorzien van CV en vloerverwarming
- Schilderwerk in 2019 uitgevoerd
- Gevels gestraald, gevoegd en geïmpregneerd
- Kosten koper
- Gunning voorbehouden

Spreekt de woning je aan, heb je zin om van dit huis je thuis te maken, neem dan snel contact met ons op voor een bezichtiging!

Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens in de door ons samengestelde verkoopbrochure. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.

Meer informatie en foto’s zie www.hoekstra-urk.nl. Bezichtiging uitsluitend na afspraak via Hoekstra Makelaardij B.V. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0527-681396 of @mail: makelaardij@hoekstra-urk.nl.

Locatie

Andere woningen

Wij zijn ookAdressen

VERZEKERINGEN / SCHADE / PENSIOENEN
Wijk 4-22 8321 GD Urk

ZIEKTEKOSTEN / MAKELAARDIJ / HYPOTHEKEN / REGIOBANK 
Holkenkamp 100 8321 AZ Urk

Contact

Telefoon 0527 - 681396

E-mail info@hoekstra-urk.nl