Wijk 4 112

Te Koop

Wijk 4 112, Urk

 • Status: Te Koop
 • Vraagprijs: € 375.000
 • Conditie: Kosten koper
 • Adres: Wijk 4 112
 • Plaats: Urk
 • Bouwjaar: 1920
 • Aantal Kamer(s): 4 (1 badkamer)
 • Woon oppervlakte: 101.4m²
 • Perceel oppervlakte: 96m²
 • Inhoud: 420.97m³
 • Aangeboden sinds: 2 weken

Te Koop

€ 375.000

Share:

 • Gepubliceerd op: 28-03-2024
 • View:

Omschrijving

Textielhandel ‘Dames de Vries’

De ouderen onder ons kennen deze woning van vroeger als de textielzaak van de ‘Dames de Vries’ menige vrouw wie op trouwen stond heeft daar de meubels uitgezocht dan wel daar besteld. In de volksmond was dit een winkel waar je ‘bijna’ alles kon kopen. Dit is de geschiedenis van dit fijne huis op Wijk 4-112. De textielwinkel is hier helaas niet meer aanwezig, maar de woning is flink met de tijd meegegaan, maar het verhaal erachter blijft mooi.

Mooi is trouwens ook de fijne combinatie van een prettig en modern woonhuis in het hart van het Oude Dorp van Urk, maar dan toch met een zonnige straat. Deze woning kan binnenkort werkelijkheid worden en dat laten we je heel graag alvast zien tijdens onze virtuele rondleiding door Wijk 4-112. Loop je met ons mee?

We lopen eerst het huis binnen. Het heeft 2 verdiepingen. Dankzij de slimme indeling is het lekker ruim en van alle gemakken voorzien. In de woonkamer ligt op de vloer houten delen en zijn de wanden strak gestuukt. Aansluitend op de woonkamer is de deels open keuken geplaatst. De L wandopstelling past qua sfeer helemaal in het huis. Niet alleen heb je hier voldoende bergruimte, ook aan apparatuur heb je geen gebrek. Super praktisch dus. Vanuit de keuken komen we terecht in de bijkeuken. Hier is de aansluiting van de wasmachine en is er toegang tot de achterstraat. We lopen terug naar de woonkamer en via de trap in de woonkamer brengt het ons naar de eerste verdieping. Hier zijn 3 slaapkamers en de badkamer. Bij 1 slaapkamer heb je toegang tot het droogplat. Tevens zijn er in de slaapkamers vaste kasten en zijn ze door de ramen lekker licht en voelt het ruim aan. Losse spullen die je niet iedere dag gebruikt, kun je kwijt op de bergzolder. De badkamer is voorzien van een hangend toilet, wastafel en een aparte douche. Voor de luie badderaar is er een bad en is het een heerlijke plek om je even rustig terug te trekken.

Je zou het misschien niet verwachten zo middenin het dorp, maar absoluut pluspunt van dit huis zijn zowel de voor als achterstraat. De voortuin is gelegen op het zuid/oosten (iets meer) en daar heb je tot half 2 in de middag de zon. Daarna is deze op de achterstraat, waar je tot in de avond heerlijk verder kunt genieten.

En wonen in het centrum brengt natuurlijk met zich mee dat je op loopafstand woont van alle dorpse gezelligheid. Lekker eten in 1 van de restaurants of shop till you drop in de gezellige winkels welke het oude dorp van Urk rijk zijn. Je doet het vanaf nu lopend.

Ben jij dat gezelligheidsdier dat het liefst van elke dag een feestje maakt, maar zoek je ook wel een rustige woonplek en dan het liefst met een heerlijk zonnig straatje? Dan zien we je heel graag op een
bezichtiging bij Wijk 4-112. Tot snel!

Begane grond: hal met meterkast, toilet, woonkamer met trap naar de eerste verdieping, keuken, bijkeuken
1e verdieping: Overloop, 3 slaapkamers, waaronder 1 toegang geeft tot droogplat en 1 slaapkamer toegang geeft tot bergzolder en de badkamer.

Bouwjaar: 1920
Perceeloppervlakte: 96 m2
Woning voorzien van airco op de 1e verdieping
Schilderwerk buitenom 2020
Gevels gereinigd in 2004
HR beglazing
Energielabel D
Huis met volop mogelijkheden
Kosten koper & gunning voorbehouden

Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens in de door ons samengestelde verkoopbrochure. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.

Locatie

Andere woningen

Wij zijn ookAdressen

VERZEKERINGEN / SCHADE / PENSIOENEN
Wijk 4-22 8321 GD Urk

ZIEKTEKOSTEN / MAKELAARDIJ / HYPOTHEKEN / REGIOBANK 
Holkenkamp 100 8321 AZ Urk

Contact

Telefoon 0527 - 681396

E-mail info@hoekstra-urk.nl