Nieuwbouw Oranjewijk Urk

Nieuwbouw Oranjewijk fase 2 & 3
Wij willen u graag informeren over de gang van zaken m.b.t. de nieuwbouwwoningen in fase 2 en 3 van de Oranjewijk. Omdat wij ook nog nieuwbouwwoningen in fase 2 van de Oranjewijk in de verkoop krijgen, behandelen wij beide fases hieronder apart.


Fase 2 Oranjewijk
Ons kantoor krijgt in Fase 2 van de Oranjewijk de nieuwbouwwoningen van L. Post en Zn BV in de verkoop. Deze nieuwbouw omvat 21 rijtjeswoningen en 6 levensloopbestendige woningen.
Deze woningen worden in 2019 op een reguliere manier te koop aangeboden. U kunt zich alvast voor deze woningen inschrijven. Het is onze intentie om de woningen aan te bieden op volgorde van inschrijving. Wij beschikken inmiddels al over een lijst met gegadigden, maar de praktijk wijst uit dat hiervan toch nog veel gegadigden afvallen. De kans is daarom gewoon aanwezig dat u een woning wordt toegewezen. Inschrijven kan per email: makelaardij@hoekstra-urk.nlFase 3 Oranjewijk
Zoals u in het Urkerland hebt kunnen lezen wil de gemeente Urk de nieuwbouwwoningen in fase 3 door middel van verloting aan kopers toewijzen. Het gaat daarbij zowel om rijtjes-, hoek- en levensloopbestendige woningen. Daarbij wordt niet iedere woning door de gemeente Urk verloot; elk bouwbedrijf mag 1 of meerdere woningen buiten het lotingssysteem houden (en dus onderhands verkopen). Doel van de gemeente Urk met deze procedure is het transparant toewijzen van woningen aan kopers.


Iedereen die mee wil doen met deze verloting kan zich door middel van een inschrijfformulier aanmelden bij de gemeente. Dit formulier moet minimaal 1 week voor de daadwerkelijke verlotingsdatum bij de gemeente Urk binnen zijn. Een inschrijving kost € 250,- en dient bij de inschrijving te worden voldaan aan de gemeente. U krijgt dit geld terug als u geen woning wordt toegewezen. U krijgt dit geld niet terug als u zich gedurende de procedure terugtrekt uit de selectieprocedure of als u een woning krijgt toegewezen.


Advies
Wij adviseren u voordat u gaat inschrijven een afspraak te maken met één van onze hypotheekadviseurs. Zij kunnen u voorrekenen wat u maximaal kunt lenen en u een passend advies geven over de financiering voor uw nieuwbouwwoning. Bel ons voor het maken van een afspraak met één van onze hypotheekadviseurs. Wij hebben de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment van geldverstrekkers. U sluit bij ons al een hypotheek af vanaf   € 1.500,-. Vraag hiervoor bij ons naar de voorwaarden.

Tonen zoekresutaat 2 van 3

Onze privacy statement

Onze privacy statement voor Hoekstra Assurantie & Makelaardij te Urk.

Tonen zoekresutaat 3 van 3

U heeft gezocht op

Wij zijn ookAdressen

VERZEKERINGEN / SCHADE
Wijk 4-22 8321 GD Urk

ZIEKTEKOSTEN / MAKELAARDIJ / REGIOBANK
Holkenkamp 100 8321 AZ Urk

Contact

Telefoon 0527 - 681396
  
Openingstijden:
9.00   - 13.00 uur
14.00 - 17.15 uur

E-mail info@hoekstra-urk.nl