Gevonden in Informatie

Zakelijk bankieren

Of u nu zzp’er of mkb’er bent of een vereniging of stichting vertegenwoordigt, bij RegioBank kiest u de betaal- of spaarrekening die bij uw situatie past.

Met Zakelijk Internet Bankieren van RegioBank heeft u alles wat u nodig heeft om elektronisch te bankieren. U kunt bijvoorbeeld batchbetalingen versturen. Handig voor het uitbetalen van salarissen van uw personeel. Ook kunt u transacties downloaden en uploaden. Bijvoorbeeld van en naar uw boekhoudpakket. U logt veilig in met een digipas, die u van RegioBank ontvangt. De transacties die u nog over heeft in uw betaalpakket, vindt u in Zakelijk Internet Bankieren. Wilt u bundels bijkopen? Ook dit regelt u direct in Zakelijk Internet Bankieren.


Als zelfstandig ondernemer wilt u uw financiële zaken goed op orde hebben. Of u nu zzp’er bent, een eigen winkel, adviesbureau of klusbedrijf heeft, of u bent bestuurder van een stichting. U wilt sparen en betalen op úw manier. Eenvoudig uit te breiden met extra producten van uw voorkeur, zonder ingewikkelde constructies en onnodige extra’s. Maar wel met gunstige tarieven, heldere voorwaarden en een goed advies van iemand die weet wat u bezighoudt. Die persoon is Hoekstra Assurantie; Zelfstandig Adviseur van RegioBank, zelf ook ondernemer.

Tonen zoekresutaat 1 van 3

Bedrijfsaansprakelijkheid

Ontstaat er schade door u of één van uw medewerkers? Dan kunnen de gevolgen voor uw onderneming groot zijn. U kunt dit risico verzekeren met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Hoekstra Assurantie brengt graag de risico's voor u in kaart en vergelijkt voor u uit het beschikbare aanbod van verzekeraars.

De aansprakelijkheisverzekering voor bedrijven is niet verplicht. Wel kunt u wettelijk aansprakelijk gesteld worden voor de schade die ontstaat door uw medewerkers, uw producten of door uzelf. Als u of uw medewerker tijdens het werk schade veroorzaakt aan mensen, onroerende goederen of andermans spullen, dan is uw bedrijf mogelijk aansprakelijk voor de gevolgen. Dit geldt voor materiële schade, letselschade en zelfs gevolgschade. Is uw bedrijf aansprakelijk? Dan kunt u zich met onze aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (ook wel AVB genoemd) beschermen tegen de financiële gevolgen van schadeclaims.

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Tonen zoekresutaat 2 van 3

Goederen

Goederentransport is niet zonder risico's. Er kan nogal misgaan; uw zending beschadigt bijvoorbeeld tijdens een ongeluk. Of wordt onderweg gestolen. Bent u niet verzekerd? Dan kan u dat veel geld kosten. Als u als ondernemer het risico draagt voor de verzending van de goederen, dan kunt u dat verzekeren met een goederentransportverzekering. Hoekstra Assurantie kan u helpen met het in kaart brengen van deze risico's.

De goederentransportverzekering vergoedt de verzekerde schade aan uw goederen tijdens transport. Alle vormen van transport zijn daarbij te verzekeren: over land, over water, door de lucht en via het spoor. Het maakt daarbij niet uit of dat vervoermiddel van uzelf is of van iemand anders. De verzekering is op maat samen te stellen, passend bij uw logistieke activiteiten en risico’s. U kiest zelf wat u verzekert en wij vergelijken uit het aanbod van verzekeraars!

Wilt u meer weten over de risico's wat goederenvervoer met zich mee brengt en wat Hoekstra Assurantie hierin kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Tonen zoekresutaat 3 van 3

U heeft gezocht op

  Wij zijn ook  Adressen

  VERZEKERINGEN / SCHADE
  Wijk 4-22 8321 GD Urk

  ZIEKTEKOSTEN / MAKELAARDIJ / REGIOBANK
  Holkenkamp 100 8321 AZ Urk

  Contact

  Telefoon 0527 - 681396

  E-mail info@hoekstra-urk.nl